Hugs-A kiss away

Hugs-A kiss away Изображение

HUGS-A kiss away e български бранд, специализаран в изработването на поларени суитшърти за бебеносене и бебешки аксесоари, а от скоро разширихме асортимента си и започнахме да правим и бижута от силиконови мъниста и медицинска стомана.  

   За ушиването на поларените ни суитшърти са използвани платове със сертификат за безопасност на боите, подходящи за допир до деликатната бебешка кожа. Поларите ни са направени от висококачествен румънски микрополиестер, с плътност 300гр. Много дебел, топъл и мек плат, устойчив на пилинг.

Характерна черта на марката са ярките и пъстри цветове. Избираме цветни и шарени десени за подплатата, залагайки на лукс ранфорс и за двете качулки.

    Използваме само висококачествени допълнителни материали - ципове, ленти, ластици и др. , а връзките и етикетите ни са от 100% памук .  Произведени са изцяло в България, а ушиването е фино и качествено .

   Кройката на Hugs-A kiss away е страхотна и много практична , като  позволява нашите суитшърти да се носят по време на бременност, когато бебеносим с ергономична носилка или като обикновена връхна дреха, без допълнителната приставка.

  Този сезон пуснахме третата си колекция, като имаме идея съвсем скоро да покажем и още нови неща :) За да са топли и меки разходките ви в студените месеци, изберете HUGS-A kiss away !

 

Категории
Производители
Ценови диапазон
Поларен бебеносещ суитшърт " Graffiti
Поларен суитшърт цвят "Graffiti", колекция 2020г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в ...
125,00 лв.
Поларен суитшърт с приставка за бебеносене "Happy dots "
Поларен суитшърт цвят "Happy dots", колекция 2020г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в ...
125,00 лв.
Поларен суитшърт с приставка за бебеносене " Navy blue "
Поларен суитшърт цвят "Navy blue", колекция 2020г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в ...
125,00 лв.
Поларен суитшърт с приставка за бебеносене " Green "
Поларен суитшърт цвят " Green ", колекция 2019г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в България ...
95,00 лв.
Поларен суитшърт с приставка за бебеносене "Pinky "
Поларен суитшърт цвят " Pinky ", колекция 2019г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в България ...
95,00 лв.
Поларен суитшърт с приставка за бебеносене " Purple "
Поларен суитшърт цвят " Purple ", колекция 2019г ✅ Пухкав и топъл полар, устойчив на пилинг ✅ Произведени в ...
95,00 лв.

Hugs-A kiss away

HUGS-A kiss away e български бранд, специализаран в изработването на поларени суитшърти за бебеносене и бебешки аксесоари, а от скоро разширихме асортимента си и започнахме да правим и бижута от силиконови мъниста и медицинска стомана.      За ушиването на поларените ни суитшърти са използвани платове със сертификат за безопасност на боите, подходящи за допир до деликатната бебешка кожа. Поларите ни са направени от висококачествен румънски микрополиестер, с плътност 300гр. Много дебел, топъл и мек плат, устойчив на пилинг. Характерна черта на марката са ярките и пъстри цветове. Избираме цветни и шарени десени за подплатата, залагайки на лукс ранфорс и за двете качулки.     Използваме само висококачествени допълнителни материали - ципове, ленти, ластици и др. , а връзките и етикетите ни са от 100% памук .  Произведени са изцяло в България, а ушиването е фино и качествено .    Кройката на Hugs-A kiss away е страхотна и много практична , като  позволява нашите суитшърти да се носят по време на бременност, когато бебеносим с ергономична носилка или като обикновена връхна дреха, без допълнителната приставка.   Този сезон пуснахме третата си колекция, като имаме идея съвсем скоро да покажем и още нови неща :) За да са топли и меки разходките ви в студените месеци, изберете HUGS-A kiss away !  
Сравнение на продукти