Блог

Тиквени фантазии - Конкурс с НАГРАДИ 28.10.2020 01:04:03

Тиквени фантазии - Конкурс с НАГРАДИ

Развихрете въображението си! Бъдете креативни и не се колебайте да се включите в нашия конкурс "Тиквени фантазии".
✔️Ето и условията :✔️
1. Запретвайте ръкави и направете най-оригиналната и различна тиква - фенер. Използвайте хартия, пластмаса, стъкло, платове, бои и каквото още Ви се върти в главата. Развихрете въображението си. Бъдете креативни и различни!
2. Направете снимка на Вашата тиква-фенер и я качете в личния си профил във Facebook и/или Инстаграм и отбележете/тагнете Базар на изкуствата и творческите занаяти (@bazarnaizkustvata)
3. Разгласете сред приятелите си като споделите снимката като story във Facebook и/или Instagram и отново тагнете Базар на изкуствата и творческите занаяти.
На 30 октомври ще Ви очакваме на площад Света Неделя на @Базар на изкуствата на Площанд Света Неделя vol.3, , където лично да ни покажете какво сте измайсторили. Ще има жури, коeто ще оценява Вашата креативност и въображение! Бъдете различни!
A. Победителят се избира от жури.
Б. Следващи награди (изтеглят се с томбола в петък вечер между всички участвали в конкурса).
А ето и какви ще бъдат наградите :
1) първа награда - 150 лв. за най-красив и креативен тиквен фенер
Наградите се получават на място на втория ден от събитието - 31 октомври.
2) дъска за рязане с логото на Базар на изкуствата от Занаятчийски кът
3) кожен портфейл с логото на Базар на изкуствата от Tea art
4) чаша с логото на базар на изкуствата от Студио за лазерно гравиране Dot Point
"Заедно творим красота"
Тиквените фенери ще останат на базара като декор до края му - 31 октомври (в събота вечерта), когато авторите могат да си ги вземат. 

Коментари

Мелиса
Мелиса 18.11.2021 Ще направите ли скоро някакви базари на изкуствата или коледни базари?

Остави коментар

Събития

Събития

Тиквени фантазии - Конкурс с НАГРАДИ

Тиквени фантазии - Конкурс с НАГРАДИ

Развихрете въображението си! Бъдете креативни и не се колебайте да се включите в нашия конкурс "Тиквени фантазии".Ето и условията :1. Запретвайте ръкави и Развихрете въображението си! Бъдете креативни и не се колебайте да се включите в нашия конкурс "Тиквени фантазии".Ето и условията :1. Запретвайте ръкави и 2020-10-28T01:04:04+02:00 Тиквени фантазии - Конкурс с НАГРАДИ

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql">Развихрете въображението си! Бъдете креативни и не се колебайте да се включите в нашия конкурс "Тиквени фантазии".<br /><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="✔️" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png" /></span>Ето и условията :<span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="✔️" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png" /></span><br />1. Запретвайте ръкави и направете най-оригиналната и различна тиква - фенер. Използвайте хартия, пластмаса, стъкло, платове, бои и каквото още Ви се върти в главата. Развихрете въображението си. Бъдете креативни и различни!<br />2. Направете снимка на Вашата тиква-фенер и я качете в личния си профил във Facebook и/или Инстаграм и отбележете/тагнете Базар на изкуствата и творческите занаяти (@bazarnaizkustvata)<br />3. Разгласете сред приятелите си като споделите снимката като story във Facebook и/или Instagram и отново тагнете Базар на изкуствата и творческите занаяти.<br />На 30 октомври ще Ви очакваме на площад Света Неделя на @Базар на изкуствата на Площанд Света Неделя vol.3, , където лично да ни покажете какво сте измайсторили. Ще има жури, коeто ще оценява Вашата креативност и въображение! Бъдете различни!</div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql">A. Победителят се избира от жури.<br />Б. Следващи награди (изтеглят се с томбола в петък вечер между всички участвали в конкурса).</div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql">А ето и какви ще бъдат наградите :<br />1) първа награда - 150 лв. за най-красив и креативен тиквен фенер<br />Наградите се получават на място на втория ден от събитието - 31 октомври.<br />2) дъска за рязане с логото на Базар на изкуствата от Занаятчийски кът<br />3) кожен портфейл с логото на Базар на изкуствата от Tea art<br />4) чаша с логото на базар на изкуствата от Студио за лазерно гравиране Dot Point<br />"Заедно творим красота"</div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql">Тиквените фенери ще останат на базара като декор до края му - 31 октомври (в събота вечерта), когато авторите могат да си ги вземат.<span>&nbsp;</span></div>

, ,

Мелиса Мелиса

2021-11-18T10:56:05+02:00
Ще направите ли скоро някакви базари на изкуствата или коледни базари?
Сравнение на продукти