Блог

Ново попълнение в екипа ! 25.03.2021 23:34:27

Ново попълнение в екипа !

  Габриела-Магдалейн Ъндъруд е амбициозна млада дама, която ще се грижи за оптимизацията на сайта, външните събития и ще менажира администраторите на сайта, така че да не Ви се налага на вас авторите да мислите за това. 
По-долу в статията ще разберете малко повече за нея и за това как да стигате до нея, когато Ви е необходима помоща и. 

  Здравейте, скъпи участници в „Базара на изкуствата“!

Казвам се Габриела-Магдалейн Ъндъруд и искам да Ви благодаря за отделенето време да прочетете моето виртуално представяне.
За мен е огромна чест да работим заедно и с общи усилия да разрастнем Вашия бизнес, който е много повече от просто един бизнес, а дар създаден с много труд и въображение. За да разберете малко повече за мен, аз съм на 25 години, родена в град Лондон. Баща ми е англичанин, а майка ми е българка. Средното си образование съм завършила в Американския Колеж София по “International Baccalaureate (IB)” програма, след което заминах да следвам Връзки с обществото и Медия в Единбург. Специализирала съм 6 месеца в “Auckland University of Technology”, Ново Зеландия с Маркетинг и креативно писане в сферата на ПР. По време на следването си, съм правила стаж във Флорида, където бях личен асистент за един от най-успешните голфъри в света, Иан Полтър, и организирах благотворително събитие с над 250 души и събрахме колосалната сума от $850,000 за една вечер. След като завърших образованието си в Единбург и Нова Зеландия, заминах за Ню Йорк да работя в бутикова ПР агенция за луксозни хотели, круизи и частни самолети по света. Опита, който успях да натрупам в града, който никога не спи, винаги ще остане в моята душа, напътствайки ме във всяко едно мое ново начинание. За мен ще бъде привилегия да Ви помогна да разрастнете своя бизнес и се надявам заедно да постигнем много лични, както и бизнес успехи в новото ни начинание заедно. Силно вярвам, че когато човек иска да постигне нещо, трябва първо да го визуализира, а след това с една широка усмивка и добра мисъл, то няма как да не се получи!

С много любов, Габи

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Събития

Събития

Ново попълнение в екипа !

Ново попълнение в екипа

Ново попълнение Ново попълнение 2021-03-25T23:34:28+02:00 Ново попълнение в екипа !

<p><span>&nbsp; Габриела-Магдалейн Ъндъруд е амбициозна млада дама, която ще се грижи за оптимизацията на сайта, външните събития и ще менажира администраторите на сайта, така че да не Ви се налага на вас авторите да мислите за това.&nbsp;<br />По-долу в статията ще разберете малко повече за нея и за това как да стигате до нея, когато Ви е необходима помоща и.&nbsp;<br /><br />&nbsp; Здравейте, скъпи участници в &bdquo;Базара на изкуствата&ldquo;! </span></p> <p><span>Казвам се Габриела-Магдалейн Ъндъруд и искам да Ви благодаря за отделенето време да прочетете моето виртуално представяне. <br />За мен е огромна чест да работим заедно и с общи усилия да разрастнем Вашия бизнес, който е много повече от просто един бизнес, а дар създаден с много труд и въображение. За да разберете малко повече за мен, аз съм на 25 години, родена в град Лондон. Баща ми е англичанин, а майка ми е българка. Средното си образование съм завършила в Американския Колеж София по &ldquo;International Baccalaureate (IB)&rdquo; програма, след което заминах да следвам Връзки с обществото и Медия в Единбург. Специализирала съм 6 месеца в &ldquo;Auckland University of Technology&rdquo;, Ново Зеландия с Маркетинг и креативно писане в сферата на ПР. По време на следването си, съм правила стаж във Флорида, където бях личен асистент за един от най-успешните голфъри в света, Иан Полтър, и организирах благотворително събитие с над 250 души и събрахме колосалната сума от $850,000 за една вечер. След като завърших образованието си в Единбург и Нова Зеландия, заминах за Ню Йорк да работя в бутикова ПР агенция за луксозни хотели, круизи и частни самолети по света. Опита, който успях да натрупам в града, който никога не спи, винаги ще остане в моята душа, напътствайки ме във всяко едно мое ново начинание. За мен ще бъде привилегия да Ви помогна да разрастнете своя бизнес и се надявам заедно да постигнем много лични, както и бизнес успехи в новото ни начинание заедно. Силно вярвам, че когато човек иска да постигне нещо, трябва първо да го визуализира, а след това с една широка усмивка и добра мисъл, то няма как да не се получи!</span></p> <p><span> С много любов, Габи<br /><br /></span></p>

Сравнение на продукти