Блог

Halloween 24.10.2020 02:51:32

Halloween

Заповядайте на третото издание на Базар на изкуствата и истинска храна на Площад Света Неделя - vol.3

30-31 октомври - петък и събота

Ще имаме прекрасни ръчно-изработени произведения, посветени на есента и много тематични закачки, свързани с празника Halloween. 

Подготвили сме и конкурс с награди за най-добрите от вас творци на тиквени фенери - за него скро ще разберете повече, но вече се гответе! :) 

За записване за участие като изложите, моля пишете на лични съобщения в страницата ни като изпратите линк/ снимки към вашето творчество.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Събития

Събития

Halloween

Halloween

Заповядайте на третото издание на Базар на изкуствата и истинска храна на Площад Света Неделя - vol.330-31 октомври - петък и съботаЩе имаме прекрасни ръ Заповядайте на третото издание на Базар на изкуствата и истинска храна на Площад Света Неделя - vol.330-31 октомври - петък и съботаЩе имаме прекрасни ръ 2020-10-24T02:51:33+03:00 Halloween

<p>Заповядайте на третото издание на Базар на изкуствата и истинска храна на Площад Света Неделя - vol.3</p> <p>30-31 октомври - петък и събота</p> <p>Ще имаме прекрасни ръчно-изработени произведения, посветени на есента и много тематични закачки, свързани с празника Halloween.&nbsp;</p> <p></p> <p></p> <p>Подготвили сме и конкурс с награди за най-добрите от вас творци на тиквени фенери - за него скро ще разберете повече, но вече се гответе! :)&nbsp;</p> <p></p> <p>&ndash;</p> <p>За записване за участие като изложите, моля пишете на лични съобщения в страницата ни като изпратите линк/ снимки към вашето творчество.</p>

, , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти